Standaard fotoshoot


Kids shoot

Als moeder van een dochter en een zoon weet ik hoe belangrijk het is om mooie foto’s van je kinderen te hebben. Om de tijd even stil te laten staan en herinneringen vast te leggen voor later. Wil je een bijzondere, luxe studio shoot met je kinderen? Ik vang hun stiekeme glimlach en de glinstering in hun ogen. Ik beloof je dat het resultaat fabelachtig mooi wordt! 

Graag ontvang ik jullie in mijn fotostudio in Leende. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een mooie buitenlocatie een fotosessie te plannen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Familieshoot & gezinsportet

Hoe vaak ga je met heel je familie of met je gezin op de foto? Zou het niet fantastisch zijn om een paar prachtige beelden te hebben waar iedereen, maar dan ook écht iedereen mooi op staat? Als cadeau voor het (huwelijks)jubileum van opa en oma, of gewoon voor jezelf om thuis een bijzonder plekje te geven. Een groepsfoto, gezinsportret of familiefoto maak ik in mijn studio of op een mooie buitenlocatie. Neem je contact met me op om je wensen te bespreken?